Just Wait...

LVDB verkozen als “Familiebedrijf van het jaar 2014”

10
mei

LVDB verkozen als “Familiebedrijf van het jaar 2014”

In de categorie Beste Familiebedrijf 2014 gingen verreweg de meeste stemmen (36%) naar de zusterondernemingen Lambert van den Bosch BV en Heko Spanten in Ede. De beide bedrijven worden gerund door twee broers, Niels van den Bosch en Lambert van den Bosch.

“Een mooi familiebedrijf waar de zoons het werk prachtig voortzetten”, zo drukte één van de stemmers zich uit. Andere reacties waren: “Geweldig familieconcept waarin generaties samenwerken”, “Een gedreven familie!”, “Een mooi familiebedrijf” en “Niels en Lambert staan naast de werknemers”.

Andere kernwoorden waarmee men de beide ondernemingen omschreef zijn: gemoe- delijk, prettig, ze komen de afspraken na, goede producten, maatwerk, innovatief, pro-actief, betrokken, vakmanschap, prima service, betrouwbare leverancier, flexibel, alles netjes op orde, klant- en oplossingsgericht, zeer vriendelijk, verstand van zaken en sociaal bewogen.

Fijne mensen, een goed team en harde werkers, is wat er eveneens werd geschreven. Andere kreten zijn: “Super gemotiveerd bedrijf dat met zijn tijd meegaat!”, “Open en eerlijke communicatie” en “Een frisse uitstraling”. Eén persoon vatte het kernachtig samen: “Innovatief, kennis van zaken en bovendien bijzonder knap om in deze tijd na zoveel jaar een onafhankelijk bedrijf te blijven”