Just Wait...

Duurzaamheid

Nu en in de toekomst

Duurzaamheid en verantwoordelijkheid

Hout is een belangrijk bouwmateriaal. Het wordt al eeuwenlang gebruikt over de hele wereld voor bijvoorbeeld woningen, kantoren, meubels en vloeren. De mogelijkheden van hout passen bij de trend van duurzaam, flexibel, energiezuinig en gezond bouwen. Bovendien komt het uit een onuitputtelijke bron: onze bossen. Maar als we op lang termijn verzekerd willen blijven van voldoende hout moeten we de bossen wereldwijd duurzaam beheren. Bossen zijn van levensbelang voor zowel de maatschappij als Lambert van den Bosch.

Lambert van den Bosch is opgericht in 1906 en we realiseren ons dat, als we ook in de aankomende honderd jaar in hout willen blijven handelen, duurzaamheid in de bosbouw noodzakelijk is.

Door te kiezen voor duurzaam hout, beschermen we bossen en zorgen we dat hout ook in de toekomst beschikbaar blijft. Lambert van den Bosch streeft naar betrouwbaarheid, duurzaamheid en hoge kwaliteit. We committeren ons daarom aan de criteria van PEFC en FSC® en zijn lid van FSC Nederland. Bekijk ook onze prestatieverklaringen en certificeringen.

Certificaten  Strategie