Just Wait...

Maatwerk

Een compleet aanbod

Onze mogelijkheden

Producent en importeur van een compleet assortiment hout-en MDF producten in de meest uiteenlopende varianten voor de professionele markt (groothandel) in Nederland.

In onze zagerij en schaverij worden zowel standaard als klantspecifieke profielen vervaardigd. Het gronden en/of lakken van deze producten vindt plaats in onze eigen lakstraten.

Voor de Greenline en All Weather MDF producten -beschikken wij over eigen productielijnen waar deze direct worden geprofileerd, gegrond en eventueel kunnen worden voorzien van diverse afwerklagen.

Door het in eigen beheer hebben van de zagerij, schaverij en -lakstraten zijn wij erg flexibel en snel in onze diensten. Al onze producten zijn leverbaar in een gelakte of gegronde uitvoering. Profielen zijn leverbaar in elke gewenste RAL- of NCS- kleur en u heeft keuze uit laagdiktes van 30, 60, 80 of 100 mu. Glaslatten zijn tevens verkrijgbaar met een KOMO productcertificaat.

De platte organisatie en de directe betrokkenheid bij de dagelijkse gang van zaken brengt dat de kernwaardes van ons bedrijf: kwaliteit, betrouwbaarheid, continuïteit, klantgericht opereren, servicegericht en veiligheid direct worden uitgedragen.


Maatwerk

Klantspecifieke profileringen, maatvoeringen en kleuren, afwijkend van ons standaard assortiment, zijn op aanvraag leverbaar. Heeft u vragen over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op of bel 0318- 51 90 47.

komo-glaslatten

 

Lakken en gronden  Contact  Bekijk alle modellen 

Ons assortiment

Het complete assortiment van Lambert van den Bosch vindt u terug in ons assortimentboekje. Heeft u vragen over afwijkende producten, maatwerk of andere mogelijkheden? Neem contact met ons op of bel 0318- 51 90 47.

Bekijk ons assortimentboekje