Just Wait...

Media

LVDB in beeld

Drie nieuwe DAF trucks voor LVDB

Vorige week heeft Bakker Bedrijfswagens bij ons drie prachtige, nieuwe DAF XF 480pk trucks geleverd. We wensen onze chauffeurs vele veilige kilometers in deze schitterende nieuwe DAF’s! Dank aan Bakker Bedrijfswagens voor de super service!

LVDB in 2019

Lambert van den Bosch is producent en importeur van een compleet assortiment hout­- en MDF producten in de meest uiteenlopende varianten voor de professionele markt (groothandel) in Nederland. Al meer dan 100 jaar topkwaliteit!

Onze nieuwe uitstraling is compleet!

Met het lanceren van onze nieuwe website is onze nieuwe uitstraling compleet! Naast ons nieuwe logo en de website hebben zowel onze muis, het assortimentboekje als de trailers een grondige metamorfose gehad. Er is eigenlijk maar één ding hetzelfde gebleven: de kwaliteit van onze producten en diensten is nog even hoog als dat u van ons gewend bent!

Nieuwe trailers LVDB

Met trots presenteren wij onze nieuwe trailers, volledig in nieuwe stijl! In samenwerking met Peter van Setten uit Renswoude rijden er nu drie trailers met nieuwe doeken door Nederland! Heeft u ze al zien rijden? Bekijk hier de film en zie onze nieuwe trailer in actie!

LVDB vanuit de lucht

Bekijk het vijf hectare grote terrein van Lambert van den Bosch en Heko Spanten vanuit de lucht. Op deze luchtfoto ziet u naast onze hallen ook onze herkenbare entree en opslagplaatsen. In één oogopslag te zien wat u nooit zag!

LVDB steunt Stichting Weeshuis Emerald Hill

Als familiebedrijf steunen wij Weeshuis Emerald Hill voor kinderen zónder familie in Zimbabwe! Wij zijn als Lambert van den Bosch en Heko Spanten uitgeroepen tot ‘Familiebedrijf van het Jaar 2014' en daar zijn we trots op. Als familiebedrijf steunen wij weeshuis Emerald Hill voor kinderen zonder familie. Als geen ander weten wij hoe belangrijk familie is. Voor elke stem op ons als Familiebedrijf van het Jaar hebben wij EUR 10,- gedoneerd en dragen we gezamenlijk bij aan een mooier leven voor weeskinderen in Zimbabwe. Bezoek www.emeraldhill.nl voor meer informatie over Stichting Emerald Hill.

Nieuwe generatie, nieuw logo, nieuwe huisstijl

Bij een nieuwe generatie hoort een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. LVDB is klaar voor de toekomst!